Ontmoet het genie achter uw schoonmaak

Op basis van uw gewoonten, uw huis en zelfs de seizoenen stelt iRobot Genius™ uw robot in staat om te schoon te maken zoals u dat wilt.

Powered by iRobot Genius.™
Roomba® kopen Braava® kopen

Ontdek de op maat gemaakte schoonmaakervaring die alleen iRobot biedt

Elk aspect van de nieuwe iRobot Home-app draait om u. Breng uw huis in kaart met aangepaste schoonmaakzones, zodat u uw robots rechtstreeks naar het vuil kunt sturen. Dankzij persoonlijke aanbevelingen kunt u de schoonmaak uitbreiden of juist beperken en zo rommel onder controle te houden, elke dag weer.

Gerichte schoonmaak op aanvraag.

Met de iRobot Home-app kunt u specifieke gebieden binnen een kamer aanpakken, zoals voor de bank of onder de eettafel. De app stuurt uw robot rechtstreeks naar die plekken om schoon te maken, zodat u zich kunt blijven bezighouden met uw eigen dingen en uw robot de rest laten regelen.

Aangepast schoonmaakbeheer.

Met aanpasbare vermijdzones kunt u gebieden maken en beheren waar de robot uit de buurt moet blijven, zoals bij voederbakken of kastelen van bouwstenen.

Maak de schoonmaak deel van uw routine.

De nieuwe iRobot Home-app geeft u met één druk op de knop toegang tot uw favoriete schoonmaakschema's, automatische suggesties op basis van de behoeften van u en uw gezin, seizoensgebonden schoonmaakwaarschuwingen, smart home-integratie, en meer.

Een schoonmaak die speciaal voor u is ontworpen.

De schoonmaak is een persoonlijke bezigheid. De nieuwe iRobot Home-app houdt rekening met de volledige context van uw unieke huis om volledig persoonlijke aanbevelingen te bieden.

Ontworpen om altijd één stap voor te blijven.

Ontvang persoonlijke planningssuggesties op basis van uw schoonmaakgewoonten en drukste tijden. Met de nieuwe iRobot Home-app worden uw schoonmaakactiviteiten voor u geregeld en afgestemd op uw leven.

Favorieten opgeslagen en klaar voor gebruik.

U heeft toegang tot uw favoriete schoonmaakroutines zodra u de iRobot Home-app opent, zodat u nog gemakkelijker schoon kunt maken.

U en uw huis zijn uniek en dat geldt ook voor uw schoonmaakbehoeften.

De iRobot Home-app helpt u nieuwe functies in uw eigen tempo te ontdekken, zodat schoonmaakroutines steeds beter op u worden afgestemd waardoor u tijd overhoudt om andere dingen te doen.

Schoonmaakroutines die zijn ontworpen om te passen bij uw flexibele schema.

Uw robot kan communiceren met uw slimme deursloten, thermostaten en andere apparaten 1. De schoonmaak kan dus beginnen zodra u het huis verlaat.

Uw privacy is onze prioriteit.

Klanten vertrouwen al 30 jaar op iRobot-producten om hun huis schoon te maken. Tegenwoordig is dat vertrouwen belangrijker dan ooit, omdat we de hoogste standaarden voor gegevensversleuteling gebruiken om uw gegevens veilig en beveiligd te houden.

 

De iRobot Home-app downloaden

Google Play Button Apple App Store

 

 

1 Werkt met Google Assistant en apparaten die geschikt zijn voor Alexa Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC.