De ultieme dweilrobot.

De Braava jet® m6-dweilrobot verandert de manier waarop u denkt over dweilen. Nu worden meerdere kamers en grote ruimtes elke dag schoon en fris, zonder dat het u moeite kost.

Koop de Braava jet® m-serie

Maak schoon op volle kracht.

Precisiespray weekt vuil en kleverige substanties los zonder dat er vloeistof op uw meubels, tapijten of muren wordt gespoten.

Een schoon huis op een slimmere manier.

Met de Imprint™-technologie doet de Braava jet® m6 meer dan alleen uw huis dweilen. De dweilrobot leert en past zich aan om de beste manier van schoonmaken te bepalen. Omdat de Braava jet® m6-dweilrobot uw huis kent, kunt u hem precies vertellen waar hij moet schoonmaken en wanneer.

Maakt korte metten met vuil.

Bevestig een Braava jet®-reinigingspad en de robot kiest automatisch de reinigingsmethode. Pads voor nat dweilen hebben absorberende vezels en helpen bij het verwijderen van kleverige substanties, vuil* en kookvet. In wasbare pads voor droog afnemen zijn microvezels verwerkt die stof, vuil en haar opnemen.

*Getest in de modus SPOT-reiniging.

Altijd startklaar, ook als u onderweg bent.

Bediening vanaf uw smartphone. De iRobot HOME-app geeft u de volledige controle, waar u ook bent: u kunt de robot programmeren, uw schoonmaakvoorkeuren aanpassen en de ruimtes selecteren die u wilt laten schoonmaken.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen

Bij elke aankoop op iRobot.be

Gratis verzending van robotbestellingen
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie