Roomba Combo® i8 robotstofzuiger en dweilrobot

Artikelnr. I817840 i817840
599,00 €
5 out of 5 Customer Rating
Ontworpen voor het nat en droog schoonmaken van je vloeren, waardoor deze krachtige stofzuiger kan worden ingezet als een stofzuiger én dweilrobot door eenvoudig de opvangbak te verwisselen. Krachtige intelligentie met iRobot OS-software. Ideaal voor schoonmaken op maat.
Stofzuigt en dweilt harde vloeren
Stofzuigt en dweilt harde vloeren
Powered by iRobot OS
Powered by iRobot OS
Maakt rommel doelgericht schoon
Maakt rommel doelgericht schoon
Leert en brengt in kaart
Leert en brengt in kaart
Roomba Combo® i8 robotstofzuiger en dweilrobot
Artikelnr. I817840 i817840
599,00 €
5 out of 5 Customer Rating
Gratis verzending bij elke bestelling van een robot -
Gratis verzending op alle bestellingen robot gemaakt met standaard verzendkosten
Beschikbaarheid:
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschikbaarheid:
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Alles clean met één machine
Kan worden omgezet met wissel van opvangbak
Kan worden omgezet met wissel van opvangbak:
Of het vuil nu nat of droog is, met de Roomba Combo® i8+ robotstofzuiger en dweilrobot maak je met hetzelfde apparaat alles schoon, door eenvoudig de opvangbak te verwisselen.
Harde vloeren gelijktijdig stofzuigen en dweilen:
Harde vloeren gelijktijdig stofzuigen en dweilen:
Van broodkruimels tot dagelijkse schoenafdrukken - deze robot kan het aan. Verwissel de opvangbak en laat je robot je harde vloeren alleen stofzuigen of stofzuigen én dweilen.
Leegt automatisch de opvangbak
Leegt automatisch de opvangbak:
Dankzij de Clean Base® automatische vuilafvoer (apart verkrijgbaar voor de i8) waarmee de stofzuiger automatisch de opvangbak leegt, heb je tot 60 dagen lang geen omkijken meer naar stofzuigen.

De i8 nader bekeken

Wij maken professioneel schoon

Voorzien van krachtige intelligentie:

Voorzien van krachtige intelligentie:

Voor een intelligente schoonmaak leert de Roomba Combo® i8+ robotstofzuiger en dweilrobot de indeling van je huis kennen en maakt zo Imprint® Smart Maps. De robot gebruikt deze kaarten om in gerichte banen schoon te maken.

1/4
Ruimt knoeipartijen in een oogwenk op:

Ruimt knoeipartijen in een oogwenk op:

Kruimels opzuigen is nu net zo eenvoudig als: "Roomba, maak de woonkamer schoon". Gebruik je spraakassistent1 of de iRobot Home-app om je robot op de knoeipartij af te sturen, zodra deze ontstaat. Zo past schoonmaken perfect in je leven.

2/4
Krachtige prestaties en een grote zuigkracht

Krachtige prestaties en een grote zuigkracht

De Roomba Combo® i8+ robotstofzuiger en dweilrobot verwijdert hardnekkig vuil met een eersteklas 4-staps schoonmaaksysteem.

3/4
Alle aandacht voor vuil

Alle aandacht voor vuil

Dirt Detect™-technologie kan de Roomba Combo® i8+ robotstofzuiger de vuilere plekken in je huis detecteren en grondiger schoonmaken.

4/4

iRobot OS zorgt ervoor dat je robot meer kan

Leert precies hoe, waar en wanneer je wilt schoonmaken

Leert precies hoe, waar en wanneer je wilt schoonmaken

De Roomba Combo® i8+ robotstofzuiger en dweilrobot weet welke kamers jij rond welke tijd wilt laten schoonmaken, zoals de keuken na het ontbijt, en geeft op basis daarvan persoonlijke suggesties. Geeft suggesties voor vermijdzones, die ervoor zorgen dat de robot bepaalde gebieden of objecten vermijdt, en schoonmaakzones voor plekken die sneller vuil worden, zoals bij je bank en eettafel, waarvoor een doelgerichtere schoonmaak nodig is.

1/3
Gaat verder waar hij was gebleven

Gaat verder waar hij was gebleven

De volledige schoonmaaktaak wordt geklaard, omdat de Roomba Combo® i8+ robotstofzuiger en dweilrobot terugkeert naar het oplaadstation om op te laden wanneer de accu bijna leeg is en daarna weer verder gaat waar hij was gebleven.

2/3
Kom thuis in een schoon huis

Kom thuis in een schoon huis

Met iRobot OS kun je nu je robot zo instellen dat deze begint met schoonmaken wanneer je weggaat en stopt wanneer je thuiskomt. Je merkt dus alleen maar dat er is schoongemaakt, maar niets van het schoonmaken. Geniet van een schoon huis én van je dag.

3/3

Wij geven om jou

Intelligentie die groeit

Intelligentie die groeit

De iRobot OS wordt automatisch geüpdatet, zodat je Roomba Combo® i8/i8+ in real-time voorzien blijft van de nieuwste functies en nieuwe mogelijkheden.

1/3
We zorgen ervoor dat je gegevens veilig blijven

We zorgen ervoor dat je gegevens veilig blijven

We gebruiken alleen de hoogste standaarden op het gebied van gegevenscodering en we gebruiken je gegevens alleen om jouw ervaring en de prestaties van je robot te verbeteren.

2/3
Gesteund door 30 jaar ervaring

Gesteund door 30 jaar ervaring

De belofte van iRobot wordt gesteund door 30 jaar ervaring, innovatie en responsieve service. Daarom hebben we wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Als je ooit hulp nodig hebt, hoef je ons maar te bellen of mailen.

3/3

Wat zit er in de doos: 

  • 1 Roomba Combo® i8 robotstofzuiger
  • 1 Home Base-laadstation
  • 1 Roomba Combo® opvangbak
  • 1 extra zeer efficiënt luchtfilter
  • 1 extra hoekborstel
  • 1 schoonmaakpads
  • 1 netsnoer
  • 1 Lekbak

A: Ja, je kunt de schoonmaak personaliseren met twee verschillende modi door de opvangbakken om te wisselen: stofzuig met de opvangbak voor droog schoonmaken of plaats de combo opvangbak om je harde vloeren te stofzuigen én te dweilen.

A: De Imprint® Smart Mapping-technologie geeft de robot de mogelijkheid om jouw huis te verkennen, in kaart te brengen en zich daaraan aan te passen. Het apparaat leert de lay-out van je huis kennen tijdens het schoonmaken en onthoudt deze kaart voor toekomstige schoonmaaktaken. Zodra de robot de lay-out van je huis heeft leren kennen en je de kamers en gebieden met tapijt hebt aangegeven, weet je robot welke taak hij moet uitvoeren op basis van de opvangbak die je in de robot hebt geplaatst.

A: Ja, kruimels opzuigen is nu net zo eenvoudig als: "Roomba, maak schoon onder de keukentafel". Met een eenvoudig verzoek aan je spraakassistent* of via de iRobot Home-app kan de Roomba Combo® i8/i8+ robotstofzuiger en dweilrobot knoeipartijen meteen opruimen wanneer ze ontstaan, waardoor alles meteen is opgelost.

*Werkt met Alexa en Siri en met apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC. Siri is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen en regio's.

A. De Clean Base® automatische vuilafvoer elimineert het stof en vuil dat vaak voorkomt bij het legen van stofzuigers. De vuilafvoerzakken van dit systeem kunnen 60 dagen aan stof en vuil opslaan. Let op: momenteel wordt automatisch legen alleen ondersteund voor de opvangbak van de stofzuiger.

1 Werkt met apparaten die compatibel zijn met Alexa, Siri en Google Assistant. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC. Siri is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen en regio's.

Waarom kopen via iRobot.be
 
Gratis verzending vanaf €50
 
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
 
2 jaar beperkte garantie
 
Attente klantenservice

Blijf op de hoogte

Voer je e-mailadres in om op de hoogte te blijven over dit product

Door hier te klikken en je in te schrijven ga je akkoord met het