Roomba® j7+ zelflegende robotstofzuiger met wifi-verbinding

Artikelnr. J755640 j755640
949,00 €
5 out of 5 Customer Rating
Robotstofzuiger met wifi-verbinding die obstakels zoals huisdierafval en oplaadkabels identificeert en vermijdt om het werk gedaan te krijgen.
vinkje
Vermijdt ongelukjes van huisdieren
vinkje
Identificeert obstakels, vermijdt gevaren
vinkje
Maakt vuil doelgericht schoon
vinkje
Leert en brengt in kaart
vinkje
10x krachtiger zuigsysteem*
Roomba® j7+ zelflegende robotstofzuiger met wifi-verbinding
Artikelnr. J755640 j755640
949,00 €
5 out of 5 Customer Rating
Kleur:
Gratis verzending bij elke bestelling van een robot -
Gratis verzending op alle bestellingen robot gemaakt met standaard verzendkosten
Beschikbaarheid:
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschikbaarheid:
  • Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Wat maakt de j7/j7+ anders?
kaarten
iRobot OS
Vermijdt doelbewust ongelukjes van huisdieren – gegarandeerd
Alleen iRobot geeft je onze belofte aan huisdiereigenaren (P.O.O.P)*. Je kunt erop vertrouwen dat de j7/j7+ ongelukjes van huisdieren omzeilt. Zo niet dan vervangen wij de robot gratis. *Aanbieding is één jaar geldig vanaf de aankoop en geldt alleen voor vervangende producten. Alleen geldig in het geval van vaste honden- of kattenontlasting. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing - zie de iRobot-belofte van huisdiereigenaren voor meer informatie.
kaarten
iRobot OS
Objectherkenning en objectvermijding
De Roomba® j7/j7+ robotstofzuiger is uitgerust met PrecisionVision-navigatie om objecten te leren kennen en herkennen. Daardoor weet de robot precies dat hij troep van huisdieren moet laten liggen tijdens het klaren van de klus. Wanneer ze voor het eerst worden ontdekt, stuurt de robot je een foto, zodat je kunt aangeven dat de robot in de toekomst het obstakel moet vermijden of rondom het obstakel moet schoonmaken. Zo leert de stofzuiger niet alleen je huis kennen, maar kan hij er ook in realtime op reageren. ​
kaarten
Automatisch en zelfstandig leegmaken van de bak met een gesloten zaksysteem
Dankzij de Clean Base® automatische vuilafvoer waarmee de Roomba® j7+ robotstofzuiger automatisch zijn opvangbak leegt, heb je tot 60 dagen lang geen omkijken meer naar het stofzuigen. Afgesloten stofzakken vangen 99% van alle pollen en schimmels op. Stof blijft uit het zicht en je handen blijven schoon.

De j-serie nader bekeken

Wij maken professioneel schoon

Pakt rommel aan met ons krachtige, eigen schoonmaaksysteem.

Pakt rommel aan met ons krachtige, eigen schoonmaaksysteem.

Het krachtige 3-staps schoonmaaksysteem biedt 10x meer zuigkracht*, een borstel voor randen en hoeken die langs muren en hoeken schoonmaakt, en dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen die niet verstrikt raakt in haar van huisdieren.

*Vergeleken met een schoonmaaksysteem uit de Roomba® 600 serie

1/4
Maakt vuilere plekken grondiger schoon.

Maakt vuilere plekken grondiger schoon.

Alleen iRobot biedt Dirt Detect™-technologie om de extra vuile plekken aan te pakken, zoals de veelgebruikte plaatsen in jouw huis.

2/4
Loopt niet vast. Zorgt dat de klus wordt geklaard.

Loopt niet vast. Zorgt dat de klus wordt geklaard.

Dankzij een complete reeks geavanceerde sensoren kan deze robot onder en rond meubels en langs randen navigeren, terwijl afgronddetectie voorkomt dat hij van de trap valt.

3/4
Het perfecte schoonmaakteam.

Het perfecte schoonmaakteam.

Schrap stofzuigen en dweilen allebei maar van je to-do-lijst. Dankzij de Imprint® Link-technologie kunnen jouw Roomba® j7/j7+ robotstofzuiger en de Braava jet® m6 dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van je vloeren, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

4/4

iRobot OS zorgt ervoor dat je robot meer kan

Je hoeft niets op te ruimen voordat je gaat schoonmaken

Je hoeft niets op te ruimen voordat je gaat schoonmaken

De Roomba® j7/j7+ robotstofzuiger maakt gebruik van iRobot OS-technologie en PrecisionVision-navigatie om veelvoorkomende voorwerpen zoals snoeren, huisdierongelukjes, sokken en schoenen te herkennen en te vermijden. Opruimen voordat je gaat schoonmaken behoort nu tot het verleden.

1/6
Maakt vuile plekken schoon op het moment dat het gebeurt zonder het hele huis te hoeven schoonmaken

Maakt vuile plekken schoon op het moment dat het gebeurt zonder het hele huis te hoeven schoonmaken

Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je 's ochtends de deur uitging en toch plotseling nog kruimels onder de keukentafel zag liggen? Dat moet natuurlijk opgeruimd zijn als je thuiskomt. Geef dan je Roomba® j7/j7+ robotstofzuiger via de iRobot Home-app of je spraakassistent* opdracht om die plek meteen schoon te maken zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

*Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC. ​

2/6
Maakt schoon wanneer en waar je dat wilt

Maakt schoon wanneer en waar je dat wilt

De j-serie bestaat uit robotstofzuigers met kaarten. Alleen met iRobot beschik je over Imprint® Smart Mapping waarmee je kunt bepalen welke ruimten worden schoongemaakt en wanneer, en waarmee je meerdere kaarten kunt opslaan voor eenvoudiger schoonmaken op elke verdieping van je huis. Bovendien kunt je met de instelbare 'vermijdzones' en 'schoonmaakzones' precies aangeven welk gebied moet worden vermeden of schoongemaakt.

3/6
Maakt schoon zoals jij dat zou doen

Maakt schoon zoals jij dat zou doen

Op basis van jouw voorkeuren, gewoonten, huis en de seizoenen maakt de Roomba® j7/j7+ gebruik van iRobot OS om persoonlijke schoonmaaksuggesties te doen, zoals vaker schoonmaken wanneer huisdieren hun haar verliezen of tijdens allergieseizoenen.

4/6
Ingesteld op automatisch schoonmaken terwijl je er niet bent

Ingesteld op automatisch schoonmaken terwijl je er niet bent

Met iRobot OS kunt je ervoor kiezen om je robot zo in te stellen dat deze gaat schoonmaken wanneer je weggaat en stopt wanneer je thuiskomt. Je merkt dus alleen maar dat er is schoongemaakt, maar niets van het schoonmaken.

5/6
Voor een volledige schoonmaakbeurt

Voor een volledige schoonmaakbeurt

De schoonmaaktaak wordt helemaal geklaard omdat de Roomba® j7/j7+ robotstofzuiger terugkeert naar het oplaadstation om op te laden wanneer de accu bijna leeg is en na het laden weer verder gaat waar hij was gebleven.

6/6

Wij geven om jou

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Jouw robot wordt steeds slimmer dankzij voortdurende upgrades van de software, met de nieuwste technologie en baanbrekende functies, dankzij iRobot OS.

1/3
Houd uw huis schoon en uw gegevens veilig

Houd uw huis schoon en uw gegevens veilig

iRobot biedt je volledige controle, zowel over je gegevens als bij de schoonmaak. Wij respecteren jouw gegevensprivacy en gebruiken informatie uitsluitend om jouw schoonmaakervaring te verbeteren. Dankzij onze toewijding aan gegevensbeveiliging heeft iRobot het vertrouwde TÜV SÜD Cyber Security Mark verkregen. iRobot is het eerste bedrijf ter wereld dat dit certificeringsniveau heeft behaald.

Klik hier voor meer informatie.

2/3
Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica

Ruim 30 jaar expertise en continue innovatie op het gebied van robotica

iRobot biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. De belofte van iRobot heeft geleid tot betrouwbaarheid en een responsieve service. Als je ooit hulp nodig hebt, maken wij het je gemakkelijk met speciaal opgeleide klantenservicemedewerkers die telefonisch of per e-mail beschikbaar zijn om je vragen te beantwoorden.

3/3

Wat zit er in de doos:

  • 1 Roomba® j7-robotstofzuiger
  • Clean Base® automatische vuilafvoer 
  • Netsnoer
  • 2 AllergenLock™-stofzakken
  • 1 extra filter
  • 1 extra borsteltje voor randen en hoeken

A. De Clean Base® automatische vuilafvoer elimineert het stof en vuil dat vaak voorkomt bij het legen van stofzuigers. De afvalzakken van dit systeem kunnen 60 dagen stof en vuil bevatten.

A: Ja, de Roomba® j7/j7+ robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie om voorwerpen te herkennen en obstakels zoals oplaadkabels en huisdierongelukjes te vermijden.

A: De Imprint® Smart Mapping-technologie geeft de robot de mogelijkheid om jouw huis te verkennen, in kaart te brengen en zich daaraan aan te passen. Het apparaat leert de lay-out van je huis tijdens het schoonmaken en onthoudt deze kaart voor toekomstige schoonmaaktaken. Hierdoor kan de robot bepalen wat de beste manier is om schoon te maken op basis van de indeling van elke kamer, de plaatsing van meubels enz. Zodra de robot je huis in kaart heeft gebracht en jij de kamers van een label hebt voorzien, stel je Clean Zoom in. Met de Smart Map kun je de robot naar specifieke gebieden, specifieke kamers of een hele verdieping van je huis sturen, allemaal via de iRobot Home-app.

A: Ja, hij werkt met spraakassistenten zoals Alexa of Google spraakassistent. Je kunt deze gebruiken om te beginnen met schoonmaken, om specifieke gebieden of ruimten schoon te maken, etc.

Waarom kopen via iRobot.be
 
Gratis verzending vanaf €50
 
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
 
2 jaar beperkte garantie
 
Attente klantenservice

Blijf op de hoogte

Voer je e-mailadres in om op de hoogte te blijven over dit product

Door hier te klikken en je in te schrijven ga je akkoord met het