Ontmoet het genie achter uw schoonmaak.

Het meesterbrein achter een ervaring op maat.

Op basis van uw gewoonten, uw huis en zelfs de seizoenen combineert iRobot Genius inzichten en technologie om een persoonlijke schoonmaakervaring te creëren, waarbij ú de controle krijgt, rechtstreeks via de app. Dát is Genius.

Serieus slim voor een briljante schoonmaak op maat 

Uw agenda zit vol. Wij halen het schoonmaken uit van uw lijst.

Voor een georganiseerde schoonmaakervaring op basis van uw gewoonten, uw huis en zelfs de seizoenen anticipeert iRobot Genius op uw behoeften door uw planning te leren, en gebruikt hij unieke intelligentie om te begrijpen waar en wanneer uw robot het nuttigst is.

Ontworpen om om u heen schoon te maken.

iRobot Genius stuurt uw robotstofzuiger aan om zich aan te passen aan uw steeds veranderende schema. U kunt uw robot de opdracht geven om te werken wanneer u weg bent en om bepaalde tijden van de dag te vermijden, zodat u van een schoon huis kunt genieten zonder dat u last hebt van het schoonmaken zelf.

Slim wordt steeds slimmer

Dankzij innovaties die alleen beschikbaar zijn bij iRobot leert uw robot en werkt zichzelf voortdurend bij om de schoonmaaktaken in uw huis te optimaliseren, zodat u dat niet hoeft te doen.

Maakt verbinding met uw huis.¹ Synchroniseert met uw leven.

Schoonmaak naar uw behoeften wordt mogelijk gemaakt door de unieke intelligentie en constante verbeteringen die alleen beschikbaar zijn bij iRobot. Van het analyseren van uw voorkeuren tot het synchroniseren met andere slimme apparaten, iRobot Genius brengt deze visie van schoonmaak op maat tot leven.

De allerslimste schoonmaakplanning.

Besteed geen kostbare tijd aan het schoonmaken van uw huis. De —Roomba®-robotstofzuiger kan dat voor u doen. Hij maakt gebruik van iRobot Genius om te leren hoe vaak en wanneer u wilt schoonmaken en stelt automatische tijdsindelingen voor die u goed uitkomen. 
Roomba® kopen

Blijft vuil een stapje voor.

De Braava jet® m6-dweilrobot maakt gebruik van de iRobot Genius voor een slimmere schoonmaak dan ooit, door te leren waar en wanneer u normaal schoonmaakt en daarvoor persoonlijke schema's voor te stellen. 
Koop de Braava jet® m-serie
1Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.