Braava® zorgt voor het dweilen. U geniet van het leven.

Moeten uw hardhouten of stenen vloeren of tegenvloeren worden gedweild? Met de Braava® zit u goed. Speciale pads voor droog afnemen en nat dweilen zorgen ervoor dat uw vloeren fris en schoon blijven, terwijl u daar nauwelijks meer iets voor hoeft te doen.

Braava® -dweilrobots

De ultieme dweilrobot. Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimtes.

NIEUW
Braava jet® m-serie
Vanaf € 699,99

Grondig dweilen in keukens en badkamers.

Braava jet® 200-serie
Vanaf € 249,99

Een complete reiniging voor grote ruimtes.

Braava® 300-serie
Vanaf € 349,99

Het verschil dat iRobot® maakt

We transformeren uw manier van schoonmaken.

Geavanceerd padsysteem

Het geavanceerde padsysteem van de Braava jet® is zo intelligent dat het weet welke modus moet worden gebruikt op basis van het type pad. Bovendien hebben we een nieuwe padtechnologie ontwikkeld voor de Braava jet® m6-dweilrobot, waarbij een microvezeldoek wordt gebruikt om af te nemen en absorberende vezels worden gebruikt om te dweilen terwijl het contactoppervlak met de vloer wordt vergroot.

Connectiviteit

Bediening vanaf uw smartphone. De iRobot HOME-app geeft u de volledige controle, waar u ook bent: u kunt de robot programmeren, uw schoonmaakvoorkeuren aanpassen en de ruimtes selecteren die u wilt laten schoonmaken.

Precisiespray

Precisiespray weekt vuil en kleverige substanties los zonder dat er vloeistof op uw meubels, tapijten of muren wordt gespoten.

Imprint™-technologie

Met de Imprint™-technologie doet de Braava jet® m6 meer dan alleen uw huis dweilen. De dweilrobot leert en past zich aan om de beste manier van schoonmaken te bepalen. Omdat de Braava jet® m6-dweilrobot uw huis kent, kunt u hem precies vertellen waar hij moet schoonmaken en wanneer.

Basisbeginselen van Braava®

Basisbeginselen van Braava®

Gebruiksvriendelijk

Het bevestigen van een Braava®-reinigingspad is een fluitje van een cent. Voeg water toe. Druk gewoon op CLEAN!

Maakt schoon zoals u dat zelf zou doen

Speciaal ontworpen om te dweilen zoals u dat zelf zou doen. Braava®-dweilrobots zijn klaar voor de taak. Deze dweilrobots, die zijn uitgerust met een reeks gespecialiseerde reinigingsfuncties, zijn helemaal gericht op het schoonhouden van vloeren.

Meerdere vloertypen

Of het nu gaat om hardhouten vloeren, tegelvloeren of stenen vloeren, de Braava®-dweilrobot gaat het vuil te lijf en zorgt elke dag weer voor frisse en schone vloeren.

Optimaal ontwerp voor randen en hoeken

Met zijn optimale ontwerp voor randen en hoeken en gestroomlijnde, vierkante vorm komt deze robot in alle hoeken en op alle moeilijk bereikbare plaatsen, zodat u dat niet hoeft te doen.

Welk product is geschikt voor u?

Help me kiezen
iRobot's Roomba s9 and Braava m6 teaming

Twee robots die speciaal zijn gebouwd voor een grondige reiniging.

Solo geweldig. Samen nog beter. Of u nu kiest voor een Roomba® robotstofzuiger of een Braava® dweilrobot⁠, uw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben, zodat u ze dag in dag uit moeiteloos schoon houdt.

Bij elke aankoop op iRobot.be

Gratis verzending van robotbestellingen
Niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen
2 jaar beperkte garantie